Épületek

Az új épületeket azok jövendőbeli bérlőivel együtt tervezzük, harmonikusan illeszkedve a már meglévő irodaházakhoz és az egykori Gázgyár ipari épületeihez is. Bérlőink lehetőséget kapnak a technológiák és az anyagok kiválasztására, saját berendezéseik beszerelésére már az építési szakaszban.

Publikációk építész szemmel

15 szuper kortárs épület, amit érdemes közelről is megnézni – 2. rész: az irodaházak

2020-10-13 https://welovebudapest.com

Körbenéztünk picit Budapest kortárs irodaházainak világában. Tisztában vagyunk vele, hogy ezeket az épületeket túlzó méreteik és sematikus jellegtelenségük miatt kevésbé kedveljük, és ezen az sem segít, hogy elborítják a várost. Az egyhangúság tengerében azonban van néhány olyan épület, melyek nemcsak a dolgozóknak adnak motiváló és jól eső munkateret, hanem megjelenésükkel a város szövetének is markáns elemei. Mutatjuk azt az 5 kedvencünket, ahol a játékosság, a zöld gondolkodás, a komfortérzet növelése és a barátságos terek vannak fókuszban.

South Park: négy egyedi figura Óbudán

2019-01-17 Építészfórum

Új épületegyüttessel zárul le déli irányban a Graphisoft Park. Az Ilyés-Fekete Zsuzsa, Kun Tamás és Sugár Péter tervezte South Park irodatömb kiképzésében és tömegarányában emberléptékű, városias tudott maradni, színvilágával pedig szimbolikusan kapcsolódni a terület korábbi épületeihez. Bán Dávid írása.

Az óbudai Graphisoft Park fogadóépülete kapta a Budapest Építészeti Nívódíjat

2018-11-15 obuda.hu

Mártonffy Miklós, Budapest főépítésze a díjátadón arról beszélt, hogy használjuk ezeket az épületeket és örüljünk nekik, mert miértünk épültek, értünk szépek és hasznosak.

Idén két projekt kapta meg Budapest Építészeti Nívódíját

2018-11-15 Építészfórum

"A pár nap múlva 145 éves Budapest bizonyítja, hogy mindig képes megújulni, dinamikusan fejlődő igazi világváros"

Horváth Zoltán: Jó dolog a Graphisoft Parkba épületet tervezni

2018-09-09 Árkád

Jó dolog a Graphisoft Parkba épületet tervezni...Húszéves a Graphisoft Park

2018-09-06 Építészfórum

Húsz éve, 1998 szeptemberében nyitotta meg kapuit Magyarország egyik legszínvonalasabb irodaközpontja, a Graphisoft Park. Az egykori Óbudai Gázgyár helyén található park épületeinek alapterülete most 20 ezer négyzetméterrel bővült, így összesen 75 ezer négyzetméteres területen több mint 6000 embernek biztosít egyedi minőségű munkakörnyezetet.

  • Címünk:
    1031 Budapest,
    Záhony utca 7.
  • Telefon:
    +36 1  815 3400
  • E-mail:

Elérhető irodák ügyében keresse
Kocsány János vezérigazgatót
[email protected]
+ 36 20 661 2401