Néhány bérlőnk bemutatkozása

A Parkot elsősorban a kutatás–fejlesztést és egyéb kreatív munkát végző cégek igényeire optimalizáltuk. Bérlőink között tudhatjuk a technológiai világcégek magyarországi központjait és a magyar informatikai ipar zászlóshajóit, de mellettük a kisebb, induló vállalkozásokat, a jövő óriásait is.

A Parkból nem szokás elköltözni, aki ide költözött, itt is növekszik tovább. Jelenlegi bérlőink – jogelődjeiket is beleszámítva – átlagosan 13,5 éve működnek a Parkban.

SAP Hungary Kft.

Az SAP Hungary Kft. a hazai üzleti informatikai szektor vezető szereplője, megoldásai áthatják a magyar gazdaságot. Ügyfelei között megtalálhatóak a párfős vállalkozástól kezdve a több ezer főt foglalkoztató tőzsdei cégig minden szektor vállalata, ideértve az állami szervezeteket is. A hatékonyabb működést biztosító szoftverek értékesítése, bevezetése mellett világpiacra is készülő innovatív és komplex termékfejlesztést, és nemzetközi terméktámogatási munkát egyaránt végez az SAP magyar leányvállalata. 

Bérlőnk: 2005 óta

N épület, S épület, SP1
Microsoft Magyarország Kft.

A Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) olyan megoldásokat kínál ügyfeleinek, amelyek képessé teszik őket a digitális átalakulásra, az intelligens felhő és az egymással összekapcsolt eszközök világába való belépésre. A vállalat küldetése, hogy hozzásegítse a világ minden lakóját és szervezetét ahhoz, hogy többre legyen képes. 

Bérlőnk: 1998 óta

M épület
Graphisoft SE

A Parkot alapító cég 1982-ben kétszemélyes „gmk”-ként indult, majd ArchiCAD nevű szoftverével úttörője lett a mára világsztenderddé vált BIM (Building Information Modelling) kategóriának. Ezt a koncepciót legnagyobb konkurensei is követik, alapjaiban forradalmasítva ezzel az építészeti tervezés számítógépes támogatását. A cég a nevét viselő Parkban működő központjából irányítja a világszerte több mint 600 saját munkatársnak és több száz viszonteladó cégnek munkát adó globális vállalatbirodalmat. 1998-ban megjelent a Frankfurti-, majd 2000-ben a Budapesti Értéktőzsdén, 2007 óta pedig a németországi központú Nemetschek cégcsoport tagjaként folytatja terjeszkedését. Székháza a G épület, további irodái a Hx épületben is találhatók. 

Bérlőnk: 1998 óta

G épület
Canon Hungária Kft.

A Canon Inc. a világ egyik legismertebb és legkedveltebb márkája a képalkotó technológiák és szolgáltatások világában immár 80 éve. Termék és szolgáltatás választéka a fényképezőgépektől az otthoni és irodai multifunkcionális nyomtatókon és nagy teljesítményű szkennereken át a kereskedelmi nyomtatókig terjed, a hardver mellett szoftver megoldásokkal tökéletesítve. 

Bérlőnk: 2002 óta

Hx épület
Digic Pictures Kft.

A DIGIC Pictures animációs stúdió egy immáron 17 éve éve működő animációs stúdió, amely nyomot hagyott a világon a csúcsminőségű 3D animációival és vizuális effektjeivel játékfilmek, reklámok és a videojáték-ipar számára. A DIGIC 17 éves megalakulása óta számtalan előzetest és cinematicot készített ismert videojátékok számára, többek közt az Assassin’s Creed, Call of Duty, League of Legends, Final Fantasy stb. sorozatoknak. 

Bérlőnk: 2014 óta

Hy épület, Hz épület
IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola

Az IBS magyar és brit diplomát adó programjai egyre növekvő népszerűségnek örvendenek Magyarországon és külföldön egyaránt. Neves angol partneregyetemével, a The University of Buckingham-mel évek óta készség- és gyakorlatorientált képzéseket nyújt többféle üzleti területen. 

Bérlőnk: 2014 óta

U1 épület, U5 épület, U6 épület
Silicon Laboratories Hungary Kft.

Silicon Labs is the leading provider of Silicon, Software and Solutions for a smarter, more connected world. It is a Global Semiconductor Company, headquartered in Austin, with more than 1,500 employees worldwide. The Budapest office is a Research and Development Center with over 20 years of experience and operation.

Silicon Labs provides significant advantages in performance, energy efficiency, connectivity and design simplicity. It`s technologies enable customers to transform industries and improve lives. It has a diversified product portfolio: Internet of Things, Infrastructure, Broadcast and Access. Solutions for Smart home, Smart industry, Hybrid and Electronic Vehicles and Data Centers.

Bérlőnk: 2011 óta

SP2
Microsec Zrt.

A Microsec zrt. 1984-es alapítása óta a hazai informatikai piac aktív szereplője. Magyarország első, eIDAS szerint minősített bizalmi szolgáltatójaként az elektronikus aláírás-technológiára épülő üzleti megoldások terén nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat. 

Bérlőnk: 2004 óta

SP3
Servier Kutatóintézet Zrt.

A Servier 2007-ben hozta létre Budapesten az originális gyógyszerkutatásnak, és azon belül is a felfedező gyógyszerkémiának szentelt intézetét. Kutatóintézetünk tevékenysége szervesen illeszkedik a cégcsoport kutatásaiba, és a francia munkatársakkal közösen számos kutatási témát vittünk sikerre, elsősorban a rák és cukorbetegség kutatása terén. 

Bérlőnk: 2006 óta

Mb épület
AIT - Budapest Kft.

Az Aquincumi Technológiai Intézetet (AIT-Budapest) nevű felsőoktatási vállalkozást a szoftvervállalkozó Bojár Gábor azzal a céllal alapította, hogy az informatika tudományának oktatását közelebb hozza az informatikai vállalatok valós igényeihez. Az Intézet az Egyesült Államok legjobb egyetemeiről érkező diákok számára kínál angol nyelvű „study abroad” programot, mellettük pedig a BME kiválasztott diákjai tandíjmentesen vehetnek részt az oktatásban. 

Bérlőnk: 2010 óta

U3 épület
Angel-Audit Kft.

Társaságunk a gazdasági élet szereplői részére biztosít aktív minőségi szakmai hátteret. Partnereink között IT, K+F, innovatív megoldásokat kereső, oktató, kereskedelmi társaságok és fogászati klinikák szerepelnek. Sikeres együttműködési kapcsolatot építünk más hazai és nemzetközi audit társaságokkal. Fő profilunk az állandó (éves beszámoló, IFRS) audit. Mellette pályázati és átalakulási (formaváltás, egyesülés, szétválás) könyvvizsgálati, átvilágítási (önellenőrzési) és nemzetközi adószakértői szolgáltatásainkkal állunk Ügyfeleink rendelkezésére. Mottónk: Velünk minden könnyebb!

Bérlőnk: 2019 óta

Startup-ház
ArchiFM International Kft.

A Tungsram Innovative Solutions Kft. a Tungsram Csoport legfiatalabb leányvállalata, amely a több évtizedes múltra visszatekintő ArchiFM szoftver gazdája. Az ArchiFM egy olyan épületüzemeltetési megoldást kínál, amely nemcsak Magyarországon, de a világon is egyedülálló. 

Bérlőnk: 2005 óta

Startup-ház
BiXPERT Tanácsadó Kft.

Az elemzés támogatása a szívügyünk, az életünk. Már több mint 15 éve támogatjuk Magyarország legnagyobb vállalatait adataik megértésében, hogy világelső technológiai megoldásaink és szakértelmünk segítségével okosabb és gyorsabb döntéseket hozhassanak és hatékonyabban működhessenek. A legfejlettebb, leginnovatívabb megoldásokat kínáljuk ügyfeleinknek, melyekkel új lehetőségeket fedezhetnek fel kiaknázatlan adatvagyonukban. Ügyfeleinkkel hosszútávon együttműködve, innovatív és intelligens megoldásainkkal valódi üzleti értéket teremtünk. Hiszünk abban, hogy fontosabb a kevesebb, de minőségi információ, mint a rengeteg nyers adat. 

Bérlőnk: 2015 óta

D épület
CAD Projekt Kft

1998 óta fejlesztünk kiegészítő megoldásokat az Archicad felhasználók igényeihez igazodva. Alkalmazásainkkal megrendelőink elvárásaira praktikus, kifinomult válaszokat adunk.
Szoftvereink fejlesztését ügyfeleinkkel közös munkának tekintjük, és folyamatos visszacsatolások által szabjuk testre a kezünk alól kikerülő programokat.
Célunk a felhasználóink munkájának hatékonyabbá tétele és az ismétlődő, nehéz feladatok megkönnyítese a felszabadultabb alkotásért.

 

B épület
ChemPass Kft

A ChemPass Kft.-t 2016 januárban három, a gyógyszeriparban, fejlesztésben, és termékek sikeres piacra vitelében tapasztalt kutató/menedzser alapította. A vállalat célja mesterséges intelligencia alapú, innovatív, intelligens kémiai tervező és gyógyszeroptimáló programok kifejlesztése és gyógyszeripari piacra vitele. A gyógyszeroptimáló program a gyógyszertervező mérnökök gondolkodásmódját képzi le illetve automatizálja. Továbbá, a ChemPass egy AI-alapú gyógyszerkutató platformot is kifejlesztett, ami nagymértékben automatizálja a gyógyszerkutatás tervezési és szelektálási fázisát jelentősen lecsökkentve a kutatási időt, és emellett az egész project számára koherens értékelő keretrendszert biztosít A platformmal a cég újabban fejlett gyógyszerkutatási szolgáltatásokat is nyújt, illetve saját gyógyszerkutatási projekteket inkubál.

Bérlőnk: 2017 óta

Startup-ház
Co&Co Designcommunication Kft.

A Co&Co Designcommunication immár több, mint 20 éve a hazai kreatívipar aktív és nemzetközi szinten is jegyzett cége. Fő profilunk az üzleti szemléletű termékfejlesztés – koncepciótervezéstől egészen a megvalósult kész termékig. Ehhez komplex márkaépítést, illetve integrált kommunikációs támogató tevékenységet is szolgáltatunk.

Cégünk tevékenységét számos hazai és nemzetközi díjjal is elismerték, melyek közül – egyedüliként az országban – kiemelkedő az 5 Red Dot Design Award termékkategóriában, az IF Design Award, illetve az összesen 14 Magyar Formatervezési Díj. Szakmai munkánkat 2019-ben Millenniumi Díjjal ismerte el a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.

Kommunikációs oldalról több Effie, Golden Drum, Arany Penge, Prizma, Hipnózis díjas kampány fejlesztésében vettek részt kollégáink.

C épület
Crayon Magyarország Kft.

Minősített szakemberekből álló globális csapatunkkal tervezési, racionalizálási, optimalizálási, üzemeltetési és fejlesztési szolgáltatásokkal támogatjuk ügyfeleinket IT infrastruktúrájuk életciklusának bármely pontján.

Segítünk adatokra épülő és költségcsökkentő döntéseket hozni, hozzájárulunk ügyfeleink sikereihez a digitális világban.

Bérlőnk: 2022 óta

Startup-ház
Cube Café
Régi álmunk vált valóra: egy kávézó, amibe szívünket, lelkünket belepakoltuk, ahol a vendéglátás minden apró részletére figyelünk, és ahol a klasszikus kínálat mellett remekül megfér a modern gourmet ízvilág is.
Agora
DesignSolar Hungary Kft.

ENERGIAHATÉKONYSÁG – DESIGN – INNOVÁCIÓ


A napelemes rendszerek telepítését számos előny indokolja. Elsősorban általában a saját villamosenergia-fogyasztás fedezése és villamosenergia számla csökkentése a cél. Kevesen gondolnak arra, hogy a napelempanelek a tetőt is védik a környezeti behatásoktól, sőt nyári időszakban nem éri direkt napsugárzás a napelem által elfoglalt tetőfelületet, mely önmagában is kedvezőbb klímát biztosít az ingatlanokban. Nem elhanyagolható előny az ökológia lábnyom csökkentése sem. Egy átlagos magyarországi háztartás mintegy 800 kg CO2 kibocsájtással csökkenti a természet terhelését, amennyiben alternatív módon állítja elő a saját villamosenergia-fogyasztását. Tehát a háztetőkön látható napelemes rendszerek nem csupán a költségcsökkentést reprezentálják, hanem a környezettudatos gondolkodást is.

Bérlőnk: 2023 óta

Startup-ház
Donaldson Kft.

Donaldson Kft. megoldásokat biztosít sűrített levegő és folyamat (levegő, gáz, folyadék) szűréstechnikai feladatokhoz. 

Bérlőnk: 2002 óta

B épület
dr. Istvánovics Éva

Bank-, és tőkepiaci szakjogász, adatvédelmi szakértő, MKIK választottbíró

Bérlőnk 2022 óta

I épület
DS Smith Packaging Hungary Kft.

A DS Smith olyan vezető európai vállalat, amely a vevő igényeihez igazított egyedi csomagolási megoldásokat kínál, nagy hangsúlyt fektetve a legfrissebb trendeknek megfelelő csomagolás-tervezésre és vevőinek helyi kiszolgálására. Átfogó termékkínálatunkkal, mely a szállítási csomagolástól kezdve a fogyasztói csomagoláson és display-eken, promóciós csomagoláson, valamint egyedi védőcsomagolásokon át egészen az ipari csomagolásokig szinte mindent magában foglal, valamennyi piaci igénynek megfelelünk.

Bérlőnk: 2011 óta

Hx épület
EDT-ONE Kft.

EDT-ONE mérnöki szolgáltatást kínál elsősorban termékfejlesztés, projekttervezés, szimulációk készítése, valamint a digitalizáció területén. Ügyfeleink számára nyújtott szolgáltatások hosszú évei során gyűjtött tapasztalatokkal gyakorlatias megoldásokat biztosít a gyártási folyamatok fejlesztésére, működési költségek csökkentésére és a hatékonyság maximalizálására. 

Bérlőnk: 2019 óta

Startup-ház
EMG Group Zrt.

Az Europa Media Group Zrt. olyan kkv-k csoportja, amelyek aktívan részt vesznek az EU kutatási, fejlesztési és innovációs projektjeiben, képzéseiben, és tanácsadói szerepkört vállalnak kapacitásbővítésekben az uniós projektek fejlesztése és irányítása terén. 

Bérlőnk: 2006 óta

D épület
Equinox Consulting Kft.

Az Equinox Consultingnál magán- és közszférához tartozó szervezeteknek kínálunk professzionális stratégiai, szervezetfejlesztési és projektmenedzsment tanácsadói szolgáltatásokat. 

Bérlőnk: 2008 óta

Ma épület
Europa Media Innovations
Az Europa Media Innovations az Europa Media Group legújabb tagja, amely innovációs menedzsment és stratégiai fejlesztési szolgáltatásokat nyújt, ideértve a nyílt innovációhoz nyújtott támogatást, a Horizont 2020 és a Horizont Europe stratégiai támogatást az állami és magánszervezetek számára, támogatások feltérképezését startupok számára, a kkv-k és scale-up fázisban lévő vállalkozások támogatását, valamint a magas szintű pénzügyi tanácsadást is.
D épület
FeliCITY-Tools Kft.
A FeliCity Kft. egy innovatív, környezetvédelmi területre szakosodott szoftverház. Döntéstámogató rendszereik a GIS és BIM technológiákat hőtani szimulációval ötvözve azt a hozzáállást tükrözik, miszerint a globális kihívásokra olyan optimális döntésekkel kell reagálni, amik egyszerre veszik figyelembe az épület-, város- és területi szinten érvényesülő tényezőket.
D épület
Fourth Kft.

Cégünk 2005-ben azzal a szándékkal alakult, hogy nemzetközi kozmetikai márkákat gyártó vállalatok kizárólagos képviseletét lássa el Magyarországon.
Mára a fourth.company (Fourth Kft, Fourth GmbH és Fourth s.r.o.) egy magántulajdonban lévő disztribútor cégcsoport lett Közép-Európában, amely kozmetikai, háztartásvegyi és élelmiszer márkákat forgalmaz, lelkes munkatársakkal, akik gondját viselik a rábízott márkáknak. Vevőink elsősorban nemzetközi üzletláncok és helyi nagykereskedők.

Bérlőnk: 2023 óta

I épület, Startup-ház
Gartner

We deliver actionable, objective insight to executives and their teams.

Our expert guidance and tools enable faster, smarter
decisions and stronger performance on an organization’s most critical priorities.

B épület
Geonardo Kft.
A “GEONARDO” a “geológia” és a “Leonardo” szavak kombinációjából jött létre ezzel személtetve a cég korai ágazati fókuszát, valamint utalva ezzel Leonardo da Vinci technológiai találékonyságára és innovációira. Napjainkban a csapatunk szakterülete kiterjed az energetikára, a környezetvédelemre és a fenntartható fejlődésre is.
D épület
Haworth Hungary Irodabútor Kereskedelmi Kft.

A Haworth Hungary Kft. irodabútor kereskedelemmel foglalkozik, 1995 óta vagyunk jelen Magyarországon és számos jelentős hazai projekt megvalósításában közreműködtünk már. Európa minden egyes országában közvetlenül, vagy kereskedői hálózaton keresztül jelen vagyunk, hét országban rendelkezünk fejlesztéssel és gyártással, további négy országban saját értékesítési szervezettel. 

Bérlőnk: 2010 óta

Hy épület
Hilti Hungária Szolgáltató Kft.

A Hiltinél élenjáró technológiával, szoftverekkel és szolgáltatásokkal dolgozunk, ami fellendíti a professzionális építőipart. Globális vállalatként működünk, több mint 120 országban vagyunk jelen és 30.000 munkavállalót foglalkoztatunk. Technológiánk napi szinten támogatja a mérnöki munka lenyűgöző teremtményeit világszerte – a híres japán nagysebességű vonattól kezdve a metró alagutakig mélyen a világ legnagyobb városai alatt. Nagy hangsúlyt fektetünk a fenntartható értékteremtésre és a pénzügyi stabilitásra, emellett mindig is törekedtünk emberközpontú vállalatként tevékenykedni – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az egységes vállalati kultúránk, amelynek alapja a megújulás iránti elkötelezettség, a tisztesség, a csapatmunka és a bátorság. A Hiltinél hiszünk benne, hogy egy szebb jövő építése mindennek az alapja, amit csinálunk.

SP4
Kboss.hu Kft. (Számlázz.hu)

A Számlázz.hu Magyarország egyik vezető online számlázója több mint 900 000 regisztrált ügyféllel; segítségével eddig több mint 480 millió papíralapú és elektronikus számlát állítottak ki. A 2005 óta működő NAV-álló online számlázó nevéhez fűződik az e-számlázás magyarországi elterjesztése, egyedülálló e-kereskedelmi szolgáltatások elindítása, valamint az első hazai üzleti fintech megoldás, az autokassza megvalósítása.

Bérlőnk: 2017 óta

D épület
Linistry Zrt.

A Linistry egy teljes funkcionalitású digitális ügyfélhívó és ügyfélirányító rendszer, melyben az ügyfelek a helyszínen vagy távolról is sorba állhatnak vagy időpontot foglalhatnak. Webes megoldás, így használatához nincs szükség alkalmazás letöltésére sem a szolgáltató sem a sorban álló részéről. A Linistry igény szerint fel tud ajánlani elektronikus ügyintézési alternatívát a sorba állóknak, így csökkentve az ügyfélszolgálat terhelését. 

Bérlőnk: 2020 óta

Startup-ház
Media Networks Kft.

A cég fő profilja a 2000-es évektől a magas hozzáadott értéket képviselő, szofisztikált rendszerintegrátori feladatokra alapuló projektek megvalósítása. Szolgáltatásaink a broadcast, a telekommunikáció és a számítástechnika speciális, naprakész szaktudásának ötvözésével váltak egyedivé. Ma már nemcsak a televíziós ágazatban, hanem más kapcsolódó területeken, mint a távközlési vagy hírügynökségi piacon is ismert a nevünk, és több nagy volumenű projekt sikeres lebonyolításában működtünk közre. 

Bérlőnk: 2010 óta

D épület
Mercator Medical Kft.

A Mercator Medical S.A. Társaság magyarországi kirendeltsége 2005 óta létezik. Székhelye Budapesten van. Egyszer használatos egészségügyi termékek és egyéni védőeszközök forgalmazásával foglalkozik Magyarország területén. A helyi piacot a területi képviselők felügyelik. A kirendeltség tevékenységéért Lyczba Alexander felel. A magyar kirendeltség ügyfelei kórházak, klinikák, magánorvosi és fogászati rendelők, egészségügyi nagykereskedelmek, vegyi és élelmiszeripari vállalatok. 

Bérlőnk: 2019 óta

A épület
Nanohouse

Egyre többen és egyre inkább vágyunk vissza a természetbe. Ez a vágyódás hívta életre a NanoHouse-t.

A NanoHouse hosszas kutatómunka és tudatos szelekció során választotta ki a partnereit, és hamarosan bemutatja a saját nanoház kollekcióját.

Tér, élmény fenntarthatóan. NanoHouse.

I épület
Netpositive Kft.

A Netpositive technológiai szolgáltató cég. 20 éve foglalkozunk egyedi üzleti alkalmazások fejlesztésével. Fő tevékenységünk nagy látogatottságú rendezvények, fesztiválok számára szervezési, jegyértékesítési, akkreditációs és beléptetési szolgáltatások biztosítása saját fejlesztésű rendszerekkel. 

Bérlőnk: 2010 óta

Startup-ház
Organic Soft Kft.
Közel 20 évig segítettük a hazai és külföldi bankok digitális transzformációját. Kezünk munkáját használják felhasználók milliói, mikor a mobil és internetbankjukban intézik a mindennapi pénzügyeiket. Felhasználva tapasztalatunk és tudásunk legjavát, megalkottuk az Organic Platformot, egy bankkártyamentes, gyors, biztonságos és kényelmes elektronikus fizetési megoldást.
B épület
Pharmahungary Group

A Pharmahungary Group egy K+F cégcsoport, amely innovatív, saját-fejlesztésű K+F projekteket fejleszt, valamint preklinikai és klinikai K+F szolgáltatásokat nyújt. 

Bérlőnk: 2009 óta

Startup-ház
PremierOne Consulting Szolgáltató Zrt.

Cégünk pontos és automatizált üzleti előrejelzések biztosítására épít rendszereket. Partnereinkkel azokat a területeket keressük, ahol az előrejelzések pontosságának emelése nagy megtakarításokkal jár, illetőleg új információkkal üzleti előnyre lehet szert tenni. A machine learning, mint eszköz fogyasztási, nagykereskedelmi és szolgáltatási területen bevethető, legyen szó ár-, mennyiség- vagy minőség előrejelzésről - ezért is ajánljuk, mert a "hagyományos" információs rendszerekhez képest nagyon gyors egy ilyen rendszer bevezetésének megtérülése. A különböző időtávú időjárás adatokkal kombinálva az időjárás érzékeny termelési, szolgáltatási és értékesítési előrejelzések pontosíthatók. 

Bérlőnk: 2012 óta

Startup-ház
REAL School

A REAL School egy európai szinten is új, nemzetközi általános iskola, ahol a gyerekek olyan gondolkodásmódot, tudást és képességeket szereznek, amelyekkel egy fenntartható, örömteli világot teremthetnek maguknak, illetve a szélesebb társadalom és bolygónk számára is. 

Bérlőnk: 2019 óta

U2 épület
Shop Market Kft.

A Shop Market Kft. a számítástechnikai, parfüm és szépségápolási piac egyik központi szereplője Magyarországon.

Célul tűztük ki, hogy versenyképes árainkkal minél több vállalkozás sikeréhez hozzájáruljunk és folyamatosan bővítsük választékunkat, partnereink igényeihez igazodva.

Ügyfélkörünk megtartása és növelése érdekében, arra törekszünk, hogy a legideálisabb kondíciókat garantálhassuk vevőink számára. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyes kapcsolatokra, melyben jelentős szerepe van szervezeti felépítésünknek és kiemelt ügyfélkapcsolati rendszerünknek.

D épület
SOCO System EED Kft.

Vonalvégi csomagoló-és anyagmozgató gépek gyártása, forgalmazása: dobozfelállító, dobozzáró, palettázó és fóliázó gépek, szállítópálya rendszerek, komplett csomagoló rendszerek. 

Bérlőnk: 2008 óta

A épület
Soulware Zrt.

CRM-en alapuló, személyre szabott üzleti logikát építünk fel közép- és nagyvállalatok számára, hogy vállalkozásuk magasabb szintre léphessen. A megoldás központi eleme a világ egyik legmegbízhatóbb nyílt forráskódú ügyfélkezelő szoftvere, a SuiteCRM/SugarCRM. A nyílt forráskódú üzleti alkalmazások szakértőjeként Magyarországon mindenkinél többet tudunk a SuiteCRM/SugarCRM-ről, amelynek továbbfejlesztésével a program képességeit jelentősen kibővítjük és összehangoljuk további nyílt forráskódú szoftverekkel.

D épület
SquareLine Kft.

Egyedi UI technológia és hozzá kapcsolódó szolgáltatások fejlesztése.

UI/UX design, Software development, Embedded UI

Hy épület
Startup Europe non-profit Kft.
A 2018 novemberében alapított Startup Europe Central Eastern Europe (SECEEN) és az Startup Europe Western Balkans Networks (SEWBN) a régiók tech vállalkozási ökoszisztémáinak megerősítésére koncentrál.
D épület
Swicon Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt.

Cégünk munkaerő-kölcsönzéssel és outsourcinggal foglalkozó üzletága leginkább IT és pénzügyi szakemberek karrierépítését segítette az elmúlt években. Hiszünk abban, hogy a piac szereplőit a szolgáltatások minősége és az ügyfelekhez való hozzáállás különbözteti meg egymástól. Célunk, hogy az álláskeresők a számukra leginkább megfelelő munkakört találhassák meg, ahol kiteljesedhetnek, ezáltal életszínvonaluk javul és hasznos tagjai lesznek társadalmunknak. Értékünk az ember! 

Bérlőnk: 2010 óta

Ma épület
Tarkett Polska Sp.z.o.o.

A Tarkett 140 éves fennállása óta világszerte vezető szerepet tölt be az innovatív padlóburkolati megoldások területén és 2019-ben a nettó árbevétele meghaladta a 3 milliárd eurót. 

Bérlőnk: 2017 óta

Startup-ház
Tégla Stúdió - Kerámiaműhely

Tégla Stúdió – Kerámiaműhely a Graphisoft Parkban!

Sok szeretettel vár Titeket a Tégla Stúdió felnőtteknek szóló szabadon alkotó kerámiafoglalkozásokra az U4 épület (Száraz tisztító) előtti konténerműhelybe szeptember 6-ától. A héten három estén jöhettek kerámiázni: hétfőn, kedden vagy pénteken 18-tól 21 óráig.

Bejelentkezés: [email protected] emailcímen lehet.


U4 épület
ThalesNano Nanotechnológiai Kutató-Fejlesztő Zrt.

A ThalesNano Zrt. innovatív technológiai kutató-fejlesztő cég, a világon vezető pozíciót tölt be a környezetbarát és hatékony, laboratóriumi méretű áramlásos kémiai reaktorok és egyéb berendezések piacán. Széles technológiai és műszer portfólióval rendelkezik. Jelenleg 75 országban 15 féle reaktort értékesít, 2 magyar és 2 amerikai innovációs díj nyertese. 

Bérlőnk: 2009 óta

B épület
Xdroid Informatikai és Szolgáltató Kft.

Az Xdroid mesterséges intelligencia és prediktív analitikai megoldásokkal, szoftverfejlesztéssel és ügyfélszolgálati tevékenységekkel kapcsolatos tanácsadással, üzemeltetéssel, projekt és HR menedzsmenttel foglalkozó társaság. A cég által szállított innovatív hang- és adatbányászati megoldások, módszerek az elmúlt években piacvezető szerepet vívtak ki maguknak a hazai vállalati piacon. A cég intelligens szoftvereit számos hazai és külföldi ügyfél használja. Ügyfeleink hazai és külföldi vállalatok elsősorban a telekommunikációs, informatikai, pénzintézeti és kormányzati szektorból. 

Bérlőnk: 2018 óta

C épület
YOGA PARK Kft.

A Yoga Park jógastúdió Budapest egyik legexkluzívabb mozgásstúdiója. Hiszünk abban, hogy a jóga nem csupán egy életmód, hanem egyben aktív sport is, amely feltölt, regenerál, detoxikál, kiegyensúlyoz. Ezért oktatóink között egyaránt megtalálhatóak a hagyományos jógavonalat képviselők, a táncosok, a gyógytornászok és az izzasztó órákat megtartó profi edzők is. A Graphisoft Park igényes színvonalához hűen vendégeinket kettő letisztult, minimál stílust követő légkondícionált terem, modern mellékhelyiségek és zuhanyzók szolgálják ki.
A mozgáson túlmenően nemzetközi oklevelet adó jógaoktató képzéseket és workshopokat is tartunk, valamint hazai és külföldi elvonulásokat is szervezünk.

Bérlőnk: 2018 óta

Startup-ház
YUXTA Kft.

A YUXTA Energy egy dinamikusan fejlődő, Costa Rica-ban, a világ egyik legboldogabbnak tartott országában megalapított nemzetközi vállalat. Nagyszerű, elkötelezett csapatunkkal Costa-Rica-i központunkban minden egyes nappal növeljük hatásunkat a megújuló energia hasznosítás és a fenntarthatóság terén. Célunk, hogy az üzleti potenciálunk a profit öncélúsága helyett az emberi közösségeket és a bolygónk javát szolgálja, mivel hisszük, hogy így tudunk a legjobban válaszolni a jelen korunk legnagyobb kihívásaira.

Startup-ház
ZyXEL Networks A/S Magyarországi Fióktelepe

Az 1989-ben alapított Zyxel Communication Co. a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. Termékpalettáján megtalálhatók többek között a legújabb technológiát képviselő "wireless" berendezések, elismerten biztonságos tűzfalak és a költséghatékony megoldást nyújtó IP alapú DSLAM-ok. 

Bérlőnk: 2010 óta

Startup-ház
A.I.D. Kft Térkép
A13 Bisztro Kft. Térkép
ABO Energy Hungary Kft. Térkép
AIT - Budapest Kft. Térkép
Alapítvány a Magyar Természettudományos Oktatásért Térkép
Ambimass Kft. Térkép
ANG Engineering Kft. Térkép
Angel-Audit Kft. Térkép
APCOM CE Kft Térkép
Applied EV Hungary Kft. Térkép
APPZEE MEDIA Hungary Kft Térkép
ArchiFM International Kft. Térkép
Archimage Plusz Kft. Térkép
Arco-s Kft. Térkép
AroMax Zrt. Térkép
ARTREA Consulting Tervező és Tanácsadó Kft. Térkép
ASSA ABLOY Hungary Kft. Térkép
Atridome Ingatlan Kft. Térkép
Audentes Tanácsadó Kft. Térkép
B.N.B.A. Holding Zrt. Térkép
BaseWalk Kft. Térkép
Bellatrix Luxury Kft. Térkép
BinX Zrt. Térkép
BiXPERT Tanácsadó Kft. Térkép
Borsa Ügyvédi Iroda Térkép
Brinicle Lab Kft. Térkép
CA Technologies Hungary Kft. Térkép
CAD Projekt Kft Térkép
Calmind Kft. Térkép
Canon Hungária Kft. Térkép
CETIN Hungary Kft. Térkép
ChemPass Kft Térkép
Co&Co Designcommunication Kft. Térkép
Crayon Magyarország Kft. Térkép
Cube Café Térkép
DACHS Hungary Kft. Térkép
DesignSolar Hungary Kft. Térkép
DHG Service Center Kft. Térkép
Digic Pictures Kft. Térkép
Donaldson Kft. Térkép
DPC Consulting Kft. Térkép
dr. Istvánovics Éva Térkép
DS Smith Packaging Hungary Kft. Térkép
EDT-ONE Kft. Térkép
Első Nemzeti E-Sport Szövetség Térkép
EMARSYS Térkép
EMG Group Zrt. Térkép
ENKOR Kft. Térkép
EPC Hungary Kft. Térkép
EPC Hungary Kft. Térkép
Equinox Consulting Kft. Térkép
Equinox Tender Kft. Térkép
EU Motorsport Kft. Térkép
EU Motorsport Service Kft. Térkép
Europa Media Innovations Térkép
EUROSPORT (Frame Production Kft.) Térkép
FeliCITY-Tools Kft. Térkép
Fortinge Technology Kft. Térkép
Fourth Kft. Térkép
Future Trading Kft. Térkép
Gartner Térkép
Geonardo Kft. Térkép
Gondol.hu Tanácsadó Bt. Térkép
GPSmart Kft. Térkép
Grafi Bisztró Kft Térkép
Graphisoft Park Engineering&Management Kft. Térkép
Graphisoft Park Ingatlanfejlesztő Kft. Térkép
Graphisoft Park Services Kft. Térkép
Graphisoft SE Térkép
Grohe Hungary Kft. Térkép
Grupo Marketinnova Hungría Kft. Térkép
Haworth Hungary Irodabútor Kereskedelmi Kft. Térkép
Hikvision Hungary Kft. Térkép
Hilti Hungária Szolgáltató Kft. Térkép
Hydro Extrusion Hungary Kft. Térkép
i-Tango Kft. Térkép
IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola Térkép
Innonest Software Kft. Térkép
Innostudio Zrt. Térkép
iSTYLE Hungary Kft Térkép
Itil-Pro Kft. Térkép
Kboss.hu Kft. (Számlázz.hu) Térkép
Kincses Kamarás Kft. (South Café) Térkép
Körétterem Kft. (South Bistro) Térkép
Kuube Hungary Kft. Térkép
Linistry Zrt. Térkép
MAP HANTERIN Architects&Engineers Co. Ltd. Térkép
MassProm Kft. Térkép
Matrix Audit Kft. Térkép
Matrix Materials Kft. Térkép
Media Networks Kft. Térkép
Mendasset Magyarország Kft. Térkép
Mercator Medical Kft. Térkép
metalPRO HUNGARY Kft. Térkép
Microsec Zrt. Térkép
Microsoft Magyarország Kft. Térkép
MITECH SYSTEMS HUNGARY KFT. Térkép
MultiNet'96 Szoftverfejlesztő és Rendszertervező Kkt. Térkép
Nanohouse Térkép
Netpositive Kft. Térkép
Ökotej Zrt. Térkép
Omega Digital Kft. Térkép
Organic Soft Kft. Térkép
Pécsi Sörfőzde Zrt. Térkép
Pécsi Sörfőzde Zrt. Térkép
PetChef Hungary Kft. Térkép
Pharmahungary Group Térkép
Pingpong terem Térkép
PIRCAD Kft. Térkép
Planteen Food Kft. Térkép
Polgar ACRO Kft. Térkép
PremierOne Consulting Szolgáltató Zrt. Térkép
Pro Concept Automotive Zrt. Térkép
ProConcept Tanácsadó Kft. Térkép
Promedica Healthcare Hungary Kft. Térkép
PTechnology S.R.L. Magyarországi Fióktelep Térkép
REAL School Térkép
SAM Headhunting Magyarország Kft. Térkép
SAP Hungary Kft. Térkép
Servier Kutatóintézet Zrt. Térkép
Shop Market Kft. Térkép
Silicon Laboratories Hungary Kft. Térkép
Skyboard Média Kft. Térkép
SOCO System EED Kft. Térkép
Soulware Zrt. Térkép
Space Cosmetics Zrt. Térkép
SquareLine Kft. Térkép
Startup Europe non-profit Kft. Térkép
Swicon Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. Térkép
SYMPORT HOLDING Zrt. Térkép
SynergoCom Kft. Térkép
Szauer Bisztró Kft. (Infood ) Térkép
Tarkett Polska Sp.z.o.o. Térkép
Tecton Építészmérnöki és Tanácsadó Kft. Térkép
Tégla Stúdió - Kerámiaműhely Térkép
ThalesNano Nanotechnológiai Kutató-Fejlesztő Zrt. Térkép
Titan Media Kft. Térkép
TrendEn Kft. Térkép
Under Controll Kft. Térkép
Vantage Towers Zrt. Térkép
Vill-Land Kft. Térkép
Waters Kromatográfiás Ker. Szolg. Kft. Térkép
X-Chem Zrt. Térkép
Xdroid Informatikai és Szolgáltató Kft. Térkép
YOGA PARK Kft. Térkép
YUXTA Kft. Térkép
ZyXEL Networks A/S Magyarországi Fióktelepe Térkép
  • Címünk:
    1031 Budapest,
    Záhony utca 7.
  • Telefon:
    +36 1  815 3400
  • E-mail:

Elérhető irodák ügyében keresse
Kocsány János vezérigazgatót
[email protected]
+ 36 20 661 2401