A Graphisoft Park a főváros északnyugati részén, Óbudán, közvetlenül a Duna-parton fekszik, 6 km-re Budapest belvárosától.

Megközelítés

Autóval
Az Graphisoft Park autóval a Szentendrei útról és a Budai rakpartról is megközelíthető. A Szentendrei úton a városközponttól Észak felé haladva a Záhony utcánál kell jobbra fordulni, amelyet tábla is jelez. A Záhony utcán egyenesen végighajtva szemben találjuk magunkat a Graphisoft Park főbejáratával. A 2-es számú bejárat 200 méterrel északra a Gázgyár utcából nyílik. A főbejáratnál tábla jelzi, hogy melyik cégeket melyik bejáraton célszerű megközelíteni.

A parkban minden dolgozónak és vendégnek jut parkolóhely. A portaszolgálat segít a Parkon belüli tájékozódásban, de a vendég parkolókat táblák is jelzik.

Minibusz járattal
A dolgozóknak kialakított minibusz járat a reggeli és délutáni órákban közlekedik. Ezekkel a buszokkal 5-7 perc alatt érhető el a Szentendrei HÉV Kaszásdűlő megállüja és a 3-as metró Árpád-hídi megállója.
A részletes menetrendet itt találja.
Hajójárattal májustól októberig délutánonként a Parkból a belvárosba
Tömegközlekedéssel
Budáról a Szentendrei HÉV és a 134-es busz, Pestről pedig a 34-es és 106-os buszok közlekednek a Graphisoft Park és a forgalmasabb városi csomópontok között.
A menetrendeket és megállókat megtalálják a következő oldalakon:
  • 34-es busz
  • 106-os busz
  • 134-es busz
  • Szentendrei HÉV
  • További tömegközlekedési információkért látogassák meg a BKK honlapját.
A repülőtérről
A Megyeri-híd megépülése óta az M0-ás autóúton keresztül fél órára csökkent az utazás az Üzleti Park és a Ferihegyi Repülőtér között.
Kerékpárral
A Graphisoft Park elhelyezkedése ideális azok számára, akik kerékpárral járnak munkába, ugyanis a Duna-menti kerékpárút közvetlenül az üzleti park mellett halad el. Budapest kerékpártérképét itt töltheti le.

A Graphisoft Parkon belüli tájékozódáshoz következő térképünk nyújthat segítséget.