Küldetés

Egy vállalat sikerének kulcsa a legjobb szakemberek megszerzése, motiválása és megtartása. Különösen igaz ez az intenzív kutatás-fejlesztést vagy más igényes, kreatív szellemi munkát végző cégek esetében. A tehetségekért vívott verseny megnyerésével a piaci verseny már szinte gyerekjáték.

Éppen ezért a legkiválóbb munkatársakért vívott harc legalább olyan éles, mint a piaci verseny. És ahogyan a piaci versenyt a legjobb cégek nem termékeik alacsony árával nyerik meg, úgy a munkaerő-piaci verseny sem csak a kínált jövedelem nagyságán múlik. A legjobbakat ugyanis nem csak a pénz érdekli. Nekik fontos a kihívás, a munka minősége, az elismerés. És nagyon fontos a környezet is, amelyben dolgoznak, ahol életük nagy részét töltik. Ebben kínál Önnek versenyelőnyt a Graphisoft Park.

Ez a park olyan környezetet nyújt az itt működő vállalkozásoknak, amely segít meggyőzni a tehetséges és ambiciózus jelölteket. Hogy az állásinterjúra érkezők első gondolata az legyen: itt nagyon jó volna dolgozni. Aki pedig már régóta jár ide, el se tudja képzelni, hogy reggelente nem a Graphisoft Park felé veszi az útját.

Bojár Gábor
elnök
Kocsány János
vezérigazgató
„AHOL ILYEN IGÉNYES A KÖRNYEZET, OTT IGÉNYESEK A MUNKATÁRSAK IS”

"Az SAP a Graphisoft Parkban valósította meg azt a koncepciót, amit a jövő munkahelyéről gondol. 

Itt hoztuk létre a legmodernebb technológiával dolgozó, magas hozzáadott értékű, globális jelentőségű tudásközpontjainkat, és olyan kimagasló munkakörnyezetet teremtettünk, ahol az iparág legjobb szakemberei dolgoznak.”

Ablonczy Balázs
SAP Hungary Kft., ügyvezető igazgató
“ACHIEVE MORE”

“We will empower every person and every organization on the planet to achieve more.

Doing so isn’t simply good business. It’s playing a small part in the most fundamental of human activities: creating tools that enable our species to continue our journey to become something more.

Providing a high-tech environment for its tenants, Graphisoft Park not only built up a digital and innovation hub of local tech companies, but also provides a comfortable home, as well as a secure office infrastructure for all Microsoft Hungary employees to achieve our goals.”

​Gabriella Szentkuti
​GM, Microsoft Hungary