Küldetés

Egy vállalat sikerének kulcsa a legjobb szakemberek megszerzése, motiválása és megtartása. Különösen igaz ez az intenzív kutatás-fejlesztést vagy más igényes, kreatív szellemi munkát végző cégek esetében. A tehetségekért vívott verseny megnyerésével a piaci verseny már szinte gyerekjáték.

Éppen ezért a legkiválóbb munkatársakért vívott harc legalább olyan éles, mint a piaci verseny. És ahogyan a piaci versenyt a legjobb cégek nem termékeik alacsony árával nyerik meg, úgy a munkaerő-piaci verseny sem csak a kínált jövedelem nagyságán múlik. A legjobbakat ugyanis nem csak a pénz érdekli. Nekik fontos a kihívás, a munka minősége, az elismerés. És nagyon fontos a környezet is, amelyben dolgoznak, ahol életük nagy részét töltik. Ebben kínál Önnek versenyelőnyt a Graphisoft Park.

Ez a park olyan környezetet nyújt az itt működő vállalkozásoknak, amely segít meggyőzni a tehetséges és ambiciózus jelölteket. Hogy az állásinterjúra érkezők első gondolata az legyen: itt nagyon jó volna dolgozni. Aki pedig már régóta jár ide, el se tudja képzelni, hogy reggelente nem a Graphisoft Park felé veszi az útját.

Bojár Gábor
elnök
Kocsány János
vezérigazgató
„AHOL ILYEN IGÉNYES A KÖRNYEZET, OTT IGÉNYESEK A MUNKATÁRSAK IS”
„2004-ben az SAP úgy döntött, hogy legújabb kutatás-fejlesztési központját Budapestre telepíti. A választásban sokat segített a Graphisoft Park hangulata, minősége. Hiszen ahol ilyen igényes a környezet, ott igényesek a munkatársak is. Az első évek tapasztalatai igazolták a döntést.”
Dudits Ádám
SAP Labs Hungary, ügyvezető igazgató
„AMIKOR MEGLÁTTÁK A PARKOT, GYŐZTÜNK”
„Az alapító Graphisoft mellett a Microsoft Magyarország lett a Park első lakója. Nálunk minden fillér elköltését meg kell indokolni. Ezért a seattle-i főnökséget nem volt könnyű meggyőzni arról, hogy a szokásosnál drágább helyet válasszunk. Amikor azonban meglátták a Parkot, győztünk. A Microsoft Magyarország több éve nyeri el a »Legjobb munkahely« címet – és ebben vitathatatlan szerepe van a Parknak.”
Drajkó László
Microsoft Magyarország, ügyvezető igazgató