Irodák és szolgáltatások

Magunknak építjük

A Graphisoft Parknál filozófiánk, hogy hosszú távon gondolkodunk, ezért a fejlesztésnél nagyon fontos szempont a korszerű, jó minőségű, tartós anyagok és technológiák alkalmazása. Épületeinket nem értékesítjük ezért saját érdekünk a kiváló minőség tartós megőrzése. Ez a szempont pedig egybeesik bérlőink érdekeivel.

Bérlőink elégedettsége és hosszú távú elkötelezettsége bizonyította számunkra döntésünk helyességét.

Beruházás és üzemeltetés egy kézben

Társaságunknál a beruházás és üzemeltetés egy egységen belül történik. Ennek jelentősége, hogy építészeti ismereteinket kamatoztathatjuk az üzemeltetésben, míg az üzemeltetés során szerzett tapasztalatainkat felhasználjuk új tervezésű épületeinknél.

A Graphisoft Park bérlői nem találkoznak azzal a kellemetlen jelenséggel, amikor egy berendezés meghibásodásánál az üzemeltető a rég elérhetetlen beruházót hibáztatja.

Bérlőink egyéb pozitív oldalait is megtapasztalhatják annak, hogy a tervezéstől a napi karbantartási munkákig a folyamatok egy kézben vannak: a kapcsolattartás és az ügyintézés egyszerű, a határidőket pontosan tudjuk tartani, és munkánkat a minden részletre kiterjedő maximalitás jellemzi.

Ideális irodabeosztás

Vonzó munkakörnyezet létrehozása és a rendelkezésre álló irodaterület gazdaságos kihasználása szemben álló követelménynek tűnhetnek. A helyes egyensúly megtalálása sorsdöntő lehet egy cég eredményessége szempontjából.

A Graphisoft Parkban új és régi bérlőinknek egyaránt segítünk munkaterületük optimális kialakításában, illetve egyedi igényeik megvalósításában. Tapasztalt szakembereink segítségével díjmentesen tervezzük meg az irodák felosztását, és felügyeljük kivitelezésüket.