Egyedi, testreszabott irodák

Az irodákat bérlőink igényeinek megfelelően alakítjuk ki, ugyanakkor arra is törekszünk, hogy az új épületek harmonikusan illeszkedjenek a már meglévő irodaházakhoz és a Park szomszédságában lévő egykori Gázgyár ipari épületeihez is.

Bérlőink számára lehetőséget biztosítunk a technológiák és az anyagok kiválasztására, továbbá saját berendezéseik beszerelésére már az építési szakaszban. Ennek köszönhetően a berendezések már a bérlemény átadásának napjától teljeskörűen használhatók. Ezen munkák helyszíni szervezését díjmentesen vállaljuk.

„AZ ÉPÜLETET A CÉG SZERVEZETI FELÉPÍTÉSÉHEZ IGAZÍTOTTAM”

„Már a kezdetektől tudtam, hogy az SAP kutató-fejlesztő részlege lesz a bérlője annak az épületnek, amelynek tervezésére megbízást kaptam (S1). Feladatom kettős volt: az ide költöző cégnek testre szabott épületet kellett terveznem, ugyanakkor igazodnom kellett a Park jellegéhez is. Az épület szintenkénti alapterülete meghaladja a kétezer négyzetmétert, a választott szerkesztési elvnek köszönhetően összhatásában mégis megőrzi a kisebb épületek karakterét. A belső tér szervezésében arra törekedtem, hogy az épületet különböző méretű, jól szeparálható egységekre bontsam a bérlő cég szervezeti felépítésének, az osztályok és csoportok nagyságának, egymáshoz való kapcsolódásának megfelelően.”

Szász László
Stúdió’100 Architects, az SAP épület tervezője
KORSZAKALKOTÓ ÖTLETEK SZÜLETNEK

„Azt szeretem az irodánkban a legjobban, hogy a munka- és a közösségi terület nem válik el élesen egymástól. A parkban egy pad éppen olyan jó helyet adhat egy megbeszéléshez, ahogy a teázó melletti bőrfotel, de ha igény van rá, akkor ott a profi technikával felszerelt tárgyalóterem. Az irodánk sokszínű, és könnyen alkalmazkodik a változó igényekhez, de mégis barátságos, otthonos – igazán inspiráló környezet a kreatív munkavégzéshez.”

Csányi Levente
product designer