Biotechnológiai laboratóriumok

A Graphisoft Park szakembergárdája a magas szintű, különlegesen igényes irodai fejlesztések mellett Magyarországon szinte egyedülálló tapasztalatra tett szert a biotechnológiai kutatólaboratóriumok létesítésében.

A Park első laboratóriumát egy magyar cégnek, a Comgenexnek építette, amelyet kisvártatva egy amerikai cég, az AMRI vásárolt fel. 2007-ben a legkomolyabb elvárásoknak is megfelelő kutatólaboratórium épült a francia Servier gyógyszergyár kérésére.

„NAGYRA ÉRTÉKELTÉK A PONTOSSÁGOT”

„A gyógyszerkutatással foglalkozó Servier Franciaország után először Magyarországon alapított kutató-fejlesztő laboratóriumot. A vállalat tulajdonosai nagyra értékelték azt az igényességet, amellyel a Graphisoft Park szakemberei ezt a nagyon kényes és drága laboratóriumi épületet létrehozták, a szoros határidők és a szigorú költségkeret betartásával.”

Dr. Blaskó Gábor
MTA r. tag, a Servier Kutatóintézet Zrt. volt főigazgatója
„BÜSZKÉN INVITÁLOM ŐKET A PARKBAN LÉVŐ KUTATÓ-FEJLESZTŐ KÖZPONTUNKBA”

„A Magyar Innovációs Szövetség és a Thales képviselőjeként gyakran találkozom olyan világcégek vezetőivel, mint például a Boeing Aerospace. A Graphisoft Park építészeti színvonala miatt büszkén invitálom őket a budapesti kutató-fejlesztő központunkba.”

Dr. Ürge László
a Magyar Innovációs Szövetség alelnöke, a Thales Nanotechnológia Zrt. vezérigazgatója