Bérlőink

Bérlőink teljes listáját és a Parkon belüli elhelyezkedésüket ide kattintva tekintheti meg.

Az SAP (NYSE:SAP) az üzleti alkalmazások piacvezetőjeként abban segít, hogy a vállalatok jobb működési hatékonyságot érjenek el iparágtól és mérettől függetlenül. Az SAP felruházza az embereket és szervezeteket a hatékonyabb együttműködés képességével- a háttértámogatástól az igazgatótanácsig, a raktártól az eladás helyéig, az asztaltól a mobil eszközökig. Az SAP alkalmazásai és szolgáltatásai több mint 197 000 ügyfélnek teszik lehetővé az eredményesebb működést, a folyamatos változást, és a fenntartható növekedést. Bővebb információért kérjük látogassa meg a www.sap.com oldalt. A magyar leányvállalat oldalát a www.sap.hu oldalon érheti el.

A Microsoft a személyi számítógépekre írt szoftverek legnagyobb gyártója a világon. Széles termékválasztéka az operációs rendszerektől és alkalmazásoktól kezdve az összetett hálózati szoftverekig, üzleti szoftverekig és internetes technológiákig terjed. A céget William H. Gates és Paul G. Allen alapította 1975-ben. Mára a világ több mint 90 országában van jelen, dolgozóinak száma pedig meghaladja az 80 000 főt. A Microsoft Magyarország 1993-ban alakult, mindössze 2 fővel. Dolgozóinak létszáma jelenleg megközelíti a 200 főt.
A Microsoft Magyarország a Graphisoft Park első bérlője volt. Folyamatos növekedésével egyre nagyobb épületekbe költözött a Parkon belül, míg végül 2007-ben el nem foglalta a kifejezetten számára épített ultramodern irodaépületet.

A Graphisoft 1982-ben magánvállalkozásként indult és rövid időn belül Magyarország legnagyobb szoftverexportőrévé vált. Vezető terméke az ArchiCAD® – a világ egyik legnépszerűbb építészeti szoftvercsomagja –, amelyet 5 kontinens 110 országában, 22 nyelven forgalmaz a Németországban, az USA-ban, az Egyesült Királyságban, Japánban, Spanyolországban, Oroszországban, Kínában felállított saját irodáin keresztül, valamint több száz nemzetközi partner közvetítésével. A Társaság részvényeit 1998-ban vezették be a Frankfurti Értéktőzsdére, 2000-ben pedig a Budapesti Értéktőzsdére. A Graphisoft alapította a Graphisoft Parkot is, amely 2006-ban a Budapesti értéktőzsdén jegyzett, Európai Részvénytársaságként (SE) kivált az anyavállalatból. A szoftverfejlesztő cég 2007-ben beolvadt a német Nemetschek Csoportba, és továbbra is a Graphisoft Park egyik legnagyobb bérlője.

A francia Servier Gyógyszergyár Magyarország második legjelentősebb gyógyszeripari szereplője; kereskedelmi cégével a Servier Hungáriával és többségi tulajdonosként az EGIS Gyógyszergyár NyRt.-ben. A Servier cég több mint 20.000 munkatársat foglalkoztat világszerte, ebből 3.000-en a K+F területén dolgoznak. A Graphisoft Parkban 2008. januárjában felavatott új Servier Kutatóintézet az első kutatóközpont, melyet a Servier cég Franciaországon kívül hozott létre. A Kutatóintézet épülete rekordidő – kevesebb, mint egy év – alatt épült fel, a felhasználó által kiválónak értékelt minőségben.

A Canon Europe a Canon Inc. of Japan leányvállalata, a képalkotási megoldások egyik vezető fejlesztője és szolgáltatója. Az 1937-ben alapított Canon mára globális vállalattá nőtt, amely több piaci szegmensben tevékenykedik és a világ egyik legismertebb és legelismertebb cége. Alkalmazottainak száma 18 000 fő, akik közel 200 leányvállalat alkalmazásában állnak világszerte. A Canon Hungária a Graphisoft Park egyik legrégebbi bérlőjének számít.

A Silicon Laboratories Hungary Kft. a Silicon Laboratories Inc. (Silicon Labs) egyik fejlesztő és támogató központja. Az Integration Hungary Kft. jogutódjaként 2000 óta a Graphisoft Park lakója. A Silicon Labs (www.silabs.com) egy nemzetközi integrált áramkör (IC) gyártó cég, mely az iparágon belül vezető a kiemelkedő minőségű analóg és vegyes analóg-digitális IC-k területén. A magyar mérnök csapat a rövid hatótávolságú vezeték nélküli (SRW) és az Ethernet hálózaton tápellátást biztosító termékek fejlesztésében és támogatásában vesz részt. A budapesti iroda a legkorszerűbb tervező eszközökkel és egy jól felszerelt mérőlaborral rendelkezik. Ezen kívül a fő központ amely műszaki támogatást nyújt a Silicon Labs SRW termékeinek felhasználói részére világszerte.

A DS Smith Packaging Európa egyik vezető teljes körű csomagolási szolgáltatást nyújtó, nemzetközi vállalata, amely a vevő igényeire szabott egyedi csomagolási megoldásokat kínál. Nagy hangsúlyt fektet a felhasznált nyersanyagok megújíthatóságára és újrahasznosíthatóságára, a legfrissebb trendeknek megfelelő csomagolás-tervezésre és vevőinek helyi kiszolgálására. Vevői táborában megtalálható a világ vezető vállalataitól kezdve a helyi kis vállalkozásokon keresztül szinte minden üzleti szegmens képviselője. Hálózata – termelő egységek, szerviz centerek – közel 200 egységből áll. A budapesti központból három ország – Magyarország, Románia, Szlovákia piacáért felelnek.
Az európai hálózatban aktívan tevékenykedik az integrált csomagolásban egyedülálló Budapesti Design Center.
A DS Smith Packaging, amely az SCA Packaging jogutódja 2000. év végétől a Graphisoft Park bérlője. Az üzlet, ill. a központi létszám növekedésével, és a Design Center létrehozásával fokozatosan egyre nagyobb területet foglal el.

A Microsec e-Szignó minősített hitelesítés szolgáltató elsősorban az elektronikus aláírás (PKI) technológiájára épülő üzleti-ügyviteli modellek terén rendelkezik komoly tapasztalattal. Szolgáltatásai között szerepel az európai és magyar jogszabályoknak megfelelő elektronikus aláírás és időbélyeg szolgáltatás, elektronikus számlázás, elektronikusan aláírt dokumentumok hosszú távú archiválása minősített archív szolgáltatóként, valamint az elektronikus iratok forgalmát biztosító, PKI technológiára épülő üzenetközvetítő és ügyviteli rendszerek fejlesztése és kiépítése. A Microsec fejleszti és üzemelteti az elektronikus cégeljárás rendszerét.
A Microsec zrt. 2005 óta a Graphisoft Park D épületének bérlője.

Az IBS, mint az első magánfőiskola Magyarországon, 1991 óta képez angol nyelvű programjain üzletembereket. Az alap- és mesterképzési programok végzősei az angol partnerintézmény, a „The University of Buckingham” diplomáját kapják meg. A nemzetközi légkört a mintegy 65 országból érkező hallgatók biztosítják, a diákok között a külföldiek aránya meghaladja a 60 %-ot.

A képzési kínálatban olyan szakok szerepelnek, amelyek az üzleti tudományokat kapcsolják össze más tudományterületekkel, így pl.: a művészetekkel, a pszichológiával, a turizmussal vagy éppen a diplomáciával.
Az egyéves mesterképzések a nemzetközi gazdálkodás, a humánerőforrás menedzsment, a pénzügyi menedzsment és a marketingmenedzsment területét ölelik föl.
Az IBS-en belül lehetőség van arra is, hogy valaki az angol nyelvtudását egyéves intenzív angol nyelvi programon tökéletesítse.
A részletekért érdemes ellátogatni az IBS honlapjára.

A SWICON közel egy évtizede stabil részese a magyar informatikai piacnak. Budapesti központú professzionális vállalatukkal innovatív, személyre szabott üzleti szolgáltatásokat nyújt ügyfelei számára.

Profiljuk fontos eleme a jutalékrendszer beható ismerete illetve az ehhez kapcsolódó általános szoftverfejlesztés és -üzemeltetés. Másik fókuszuk a HR szolgáltatások köréhez tartozó fejvadászat és outsourcing, melyek során sikeres megoldásokat kínálnak ügyfeleik felmerülő igényeire. Végül kreatív IT ügynökségükben magasan képzett szakemberek csapata felel az innovatív, megbízható alkalmazásfejlesztésért. Vállalatuk kiemelt partnerei között megtalálható számos vezető bank, biztosító, telekommunikációs cég illetve SSC.